My Cart

Winkelwagen

Eiwit

Grid List

4 Items

Set Descending Direction
 1. Eiwit Shake - Vanille
  € 29,95
   Wei Eiwit Deluxe – Vanille - Een belangrijke macro!  
 2. Eiwit Shake - Aardbei
  € 29,95
   Wei Eiwit Deluxe - Aardbei - Een belangrijk macronutriën
 3. Eiwit Shake - Banaan
  € 29,95
   Wei Eiwit Deluxe – Banaan - Een belangrijk macronutrien
 4. Eiwit Shake Isolaat - Vanille
  € 33,95
   Wei Eiwit Isolaat – Vanille - Een belangrijke macro! �
Grid List

4 Items

Set Descending Direction

Eiwitten

Eiwitten zijn nodig als je je lichaam goed wil laten functioneren. Eiwitten stimuleren de aanmaak en het behoud van je spieren. Sport je intensief, bouw je extra spiermassa op of wil je afvallen? De eiwitshakes van Health Me Nutrition zijn onmisbaar als aanvulling op je dagelijkse voeding!

 

Wat zijn eiwitten?

Eiwitten worden ook wel proteïnen genoemd en zijn naast koolhydraten en vetten één van de macronutriënten (voedingstoffen) die je lichaam nodig heeft. Eiwitten haal je uit plantaardige en dierlijke voedingstoffen. Eet je voldoende gevarieerd en houd je er een gezond voedingspatroon op aan, dan haal je waarschijnlijk voldoende eiwitten uit je voeding. Maar door alle hectiek in ons dagelijks leven krijgen we soms onvoldoende eiwitten binnen. Ook wanneer we ouder worden, intensief sporten en/of willen afvallen verdubbelt onze eiwitbehoefte. Hierdoor is het bijna onmogelijk om aan de juiste inname te komen zonder dat je je eiwitbehoefte moet aanvullen met eiwitpoeder. Het toevoegen van extra eiwitten aan je dagelijkse voeding is een perfecte manier om je fitter en vitaler te voelen!

 

De proteïnes van Health Me Nutrition zijn eiwitten in poedervorm. Deze eiwitten kun je mengen met water of toevoegen aan één van onze heerlijke smoothie recepten. Wij hebben de smaken met aardbei, banaan of vanille. Wist je dat eiwitten afkomstig zijn uit melk? Er zijn twee soorten eitwitpoeders, namelijk whey-eiwit (in Nederland ook wel wei-eiwit) en caseïne-eiwit. Wei eiwitten zijn snelle eiwitten. Deze eiwitten zorgen voor een snelle aanmaak van aminozuren. Caseïne eiwit wordt langzamer voor het lichaam opgenomen. Het grote verschil is de snelheid van opname. Eiwit is een bijproduct dat ontstaat tijdens de productie van kaas. Er zijn overigens ook plantaardige eiwitten. 

 

Heb ik extra eiwitten nodig?

Eiwitten vormen een belangrijk onderdeel van elke cel in je lichaam. Eiwitten leveren calorieën en aminozuren. Deze aminozuren zijn de bouwstenen voor het eiwit in de lichaamscellen. Hoeveel gram eiwit je per dag extra mag nemen hangt af van de hoeveelheid eiwitten die je lichaam nodig heeft én hoeveel eiwitten je al via je voeding binnenkrijgt. We hebben gemiddeld 1 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht nodig en wanneer je sport is dit zelfs wat meer. Eiwitten zijn de bouwstoffen die je het meest verzadigen, in vergelijking tot koolhydraten en vetten, en helpen je bij afvallen en het behouden van een gezond gewicht.

 

De proteïnes van Health Me Nutrition helpen je bij het verbeteren van een gezonde levensstijl, voorzien je van energie en ondersteunen in het herstel en opbouw van de spieren. Een gezond lichaam kan gewoon niet zonder eiwitten. Eiwitten zijn een raadzame toevoeging op dagelijkse voeding. 

 

Health Me Nutrition heeft een breed assortiment aan vitamimes & mineralen en eiwitten. Naast voedingssupplementen hebben wij een Magic 5 Box. De Magic 5 is een selectie van vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft. Heb je een vraag over één van onze producten? Neem contact op met de klantenservice. Wij staan je graag te woord!