My Cart

Winkelwagen

Magic 5

Grid List

1 Item

Set Descending Direction
  1. Magic 5
    € 65,00
    Magic 5 Box - Geeft je een boost!   Met de Magic 5 Boost
Grid List

1 Item

Set Descending Direction

De Magic 5

Met de Magic 5 Boost Box geef je het lichaam een boost. De Magic 5 bevordert de weerstand en bevat belangrijke voedingstoffen die jouw lichaam nodig heeft voor een optimale gezondheid!

 

Wat is de Magic 5?

Gezonde voeding en voldoende beweging is fundamenteel voor een gezond lichaam. Niet alle voedingsstoffen kunnen we uit voeding halen, maar zijn wel belangrijk voor het functioneren van ons lichaam. De Magic 5 versterkt het afweersysteem, beschermt de celgezondheid en ondersteunt de stofwisseling. Het lichaam kan niet alles alleen en daarom is extra hulp af en toe nodig. De Magic 5 is een selectie van vijf belangrijke vitamines en mineralen die jouw lichaam helpt om optimaal gezond te blijven. Hierin zit vitamine C en D, visolie, zink en resveratrol.

 

Waarom de Magic 5?

De Magic 5 is een selectie van vitamines en mineralen waarvan wetenschappelijk is ondersteund dat deze belangrijk zijn voor het lichaam. Het zijn voedingstoffen die stuk voor stuk op hun eigen manier belangrijk zijn voor het lichaam. Onderzoek toont aan dat juist deze voedingsstoffen van belang zijn voor een optimale gezondheid. De supplementen van de Magic 5 zijn moeilijk in optimale hoeveelheid uit voeding te halen. Met de Magic 5 van Health Me Nutrition voeg je de juiste voedingsstoffen toe aan je dagelijks voeding.

 

Vitamines haal je in kleine hoeveelheden binnen uit voeding. De aanbevolen hoeveelheid wisselt van enkele microgrammen tot tientallen milligrammen. Door de drukte in ons dagelijks leven eten we vaak onvoldoende gevarieerd waardoor je aanbevolen inname onvoldoende binnenkrijgt. Voor een dagelijkse inname van 1000mg vitamine C moet je bijna 10 kiwi’s eten en 1kilo's rode druiven voor een inname van 100mg resveratrol! Met de Magic 5 verzeker jezelf van een optimale gezondheid!

 

De Magic 5 is een combinatie aan voedingsstoffen die je samen kunt innemen of apart. De vitamines en mineralen en hebben allemaal een eigen werking op het lichaam en hebben elkaar niet nodig om optimaal te werken. Neem nooit meer dan de aanbevolen hoeveelheid! Health Me Nutrition heeft een breed assortiment aan vitamimes & mineralen en eiwitten. Heb je een vraag over één van onze producten? Neem contact op met de klantenservice. Wij staan je graag te woord!