My Cart

Winkelwagen

Over ons

Begrijp jij niet waarom je ieder jaar 1 tot 3 kilo gemiddeld aankomt? Een verkeerd voedingspatroon, waarbij in veel gevallen te weinig wordt gegeten met een onjuiste verdeling van de tussen koolhydraten, eiwitten en vetten, is waarschijnlijk het antwoord.

 

Een gewichtig voedingspatroon met voldoende beweging is belangrijk. Het is de basis voor een gezonde levensstijl. Bij Health Me Nutrition willen wij graag dat jij je fit en gezond voelt. De belangrijkste voedingsstoffen halen we uit onze voeding, maar soms kan ons lichaam wel wat extra ondersteuning gebruiken. Ben je aan het lijnen, een fanatieke sporter of wil je je gezondheid gewoon een boost geven? De producten van Health Me Nutrition zijn een goede aanvulling op jouw dagelijkse voeding!

 

Bij Health Me Nutrition stellen we jouw gezondheid voorop. Een gezonde leefstijl is goed zorgen voor je lichaam en je geest en die beginnen met bewuste keuzes. Het maakt niet uit of je je sportprestaties wil verbeteren, hulp nodig hebt bij het afslanken of je als je je dagelijkse voeding een boost wil geven. De producten van Health Me Nutrition ondersteunen je bij jouw doel. Ons team van voedingsdeskundigen staat voor je klaar om je te helpen de juiste producten te vinden die bij jouw doelen passen. Heb je vragen over één van de producten? Laat je door ons adviseren.

 

Over ons