My Cart

Winkelwagen

Vitamines & Supplementen

Grid List

9 Items

Set Descending Direction
 1. Daily Greens
  € 27,50
  Daily Greens - Belangrijke antioxidanten voor het lichaam!
 2. Vitamine D
  € 12,50
  Vitamine D3 - Vitamine D3, haal het zonnetje in huis!  
 3. Zink
  € 12,90
  Zink - Zink helpt je lichaam bij het opbouwen van het DNA!
 4. Vitamine C
  € 13,50
  Vitamine C - Geef je lichaam precies wat het nodig heeft!
 5. Resveratrol
  € 18,00
  Resveratrol - Een erg belangrijk en natuurlijk antioxidant!
 6. Fat Burner
  € 19,50
  Fat Burner - Met groene thee extract voor je metabolisme!
 7. Omega 3 (Visolie)
  € 13,50
  Omega 3 - Een belangrijk vet voor het lichaam in een capsul
 8. Maca
  € 20,90
  Maca - Een populaire superfood uit het mooie Andesgebergte!
 9. test1
  € 0,01
Grid List

9 Items

Set Descending Direction

 Vitamines & Supplementen

Vitamines zijn voedingsstoffen, die wij uit onze voeding halen en onmisbaar zijn voor het functioneren van ons lichaam. Ze spelen een belangrijke rol bij de groei , celvernieuwing , het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Bij Health Me Nutrition hebben we een breed aanbod aan vitamines en supplementen. Wij zorgen ervoor, dat jij de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt, die je lichaam nodig hebt!

 

Vitamines

Er zijn dertien verschillende soorten vitamines. Elke vitamine heeft een eigen doel en speelt een belangrijke rol in ons lichaam. Vitamine C is goed voor de weerstand en vitamine D is essentieel voor het behoud van sterke spieren en botten. Een uitgebalanceerd dieet met een gezond voedingspatroon is goed voor ons lichaam. We halen namelijk onze vitamines uit onze voeding. De praktijk leert ons, dat de aanbevolen hoeveelheid vaak niet wordt  behaald. De vitamines en supplementen van Health Me Nutrition helpen je bij het voldoen aan de dagelijkse aanbevolen inname!

 

 

Mineralen

Mineralen krijg je in kleine hoeveelheden binnen via je eten en drinken. We kunnen de mineralen onderverdelen in essentiële (onmisbare) en niet-essentiële mineralen en spoorelementen. Net zoals bij de meeste vitamines kan ons lichaam deze niet zelf aanmaken. Mineralen zijn belangrijk voor een goed afweersysteem en een belangrijk component van het antioxidantsysteem. Essentiële mineralen en spoorelementen zijn nodig voor het functioneren voor een gezond lichaam.

 

Vetten

Een gezond lichaam heeft vetten nodig. Omega 3-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. De bekendste zijn alfa-linoleenzuur (ALA) en de visvetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). De juiste vetten beschermen je tegen hart- en vaatziekten en horen bij een gezond voedingspatroon, de onverzadigde vetten helpen je lichaam de verzadigde vetten beter af te voeren. Omega 3 supplementen (visolie) zijn een goede aanvulling op je voeding. Health Me Nutrition weet precies wat jij nodig hebt!

 

Kruiden

Kruidensupplementen zijn een goede aanvulling (zijn) op je voedingspatroon. Een populair supplement is greens poeder. Greens poeder is bekend geworden door zijn antioxidanten werking. Antioxidanten breken de vrije radicalen af in je lichaam. Het is een makkelijke manier om mensen aan hun dagelijkse aanbevolen inname van vitaminen en mineralen te helpen. In Nederland eet maar 10 % van de bevolking genoeg groente en fruit. Het is sterk aan te raden om het tekort aan groente en fruit op dagelijkse basis aan te vullen. Hierdoor verlaag je de kans op chronische ziekten : hartziekte, diabetes en beroerten.

 

Het lichaam kan zelf geen, of nagenoeg niet vitamines of mineralen aanmaken. Toch zijn deze voedingsstoffen essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Omdat we tegenwoordig de belangrijkste stoffen onvoldoende uit voeding halen, is het van belang dat we deze voedingsstoffen aanvullen. Voedingssupplementen zijn daarom een raadzame toevoeging op je dagelijkse voeding, maar overschrijdt niet de aanbevolen hoeveelheid per dag en gebruik voedingssupplementen niet als maaltijdvervanger.